Zolderinrichting van naaldje tot draadje

ADAM Algemene Dakwerken - Zolderinrichting

U kunt een beroep doen op Adam Algemene Dakwerken om uw zolderinrichting in Wachtebeke of omstreken te laten uitvoeren. Zaakvoerder Adam heeft al jaren ervaring en is dus een zekere zaak voor een zorgvuldige afwerking. Daarbij gaat hij steeds aan de slag met kwalitatief materiaal waardoor u op beide oren kunt slapen: het eindresultaat is altijd duurzaam.

Van schrijnwerk tot verfwerk

Adam Algemene Dakwerken neemt trouwens de volledige zolder onder handen: deze plaatst eerst de dakvensters, plaatst daarna isolatie en maakt tenslotte alles luchtdicht. Muren worden voorzien van gipsplaten en tenslotte wordt de vloer gelegd. Daarna kan Adam Algemene Dakwerken ook nog eens de schilderwerken voor zijn rekening nemen. Alles wordt tot in detail uitgewerkt volgens de wensen en behoeften van de klant.

Maak een afspraak

Alles begint met een afspraak. Neem vandaag nog contact op met Adam Algemene Dakwerken voor uw zolderinrichting in Wachtebeke en omgeving. Wanneer u een afspraak maakt komt Adam graag eens langs bij u om de zolder op te meten en de zaken te bespreken. De offerte die hij opstelt is geheel vrijblijvend en gratis.